onsdag 18. mars 2009

DT kort

Så utrolig gøy! Kari i NorthStarStamps ringte meg i går og utfordret meg på å lage et kort på en måte hun hadde tenkt på selv. Og siden jeg fikk den nydelige sommerplata hennes, og konfirmasjonsplata i posten på mandag, så slo jeg til jeg vet du!!!  OG her er resultatet!

Motiv: NorthStarStamps(single gutt, meloner fra sommerplata), farget med h2o
Tekst: NorthStarStamps, sommerplate
Rose fra NorthStarStamps

4 kommentarer:

Anonym sa...

kjempe fint kort du har laget :D du er jo helt rå på kortene for tiden.... Lurte på om du kunne ta med stempelet med påskekaninen der det står god påske til teffet...?? tenkte å tyvlåne litt hihi....

Og så skal jeg prøve med på kubbelysene som du lagde forje gang... ble så himla inspirert av det... vet akkurat hva jeg skal lage hehe... :p

Camilla sa...

takk for email om lysene. de var så lekre! jeg lagde en post med dem og deg i bloggen min. Håper det er ok! Ellers så er det bare å gi en lyd, så fjerner jeg det :)
http://ceggo.blogspot.com/

Anne-Britt sa...

Så masse flott du har her i bloggen din. Nydelige kort og ikke minst lysene. Jeg virkelig digget de. Tusen takk for forklaring. Jeg prøvde meg og resultatet ble ikke så aller verst. Men sikkert flottere neste gang jeg prøver;) Ha en fin helg.

Bibbi sa...

Lekkert kort!