mandag 1. desember 2008

Mine bidrag til DT prøve hos North Star Stamps

Jeg har søkt, og fått jobben som designer for North Star Stamps!!!Vi hadde en liten designerprøve, og dette er det jeg leverte:

Først laget jeg to dåpskort(syns jeg var kreativ da!!!).


Før jeg gikk over til mer julete ting: 

Mitt crisscross kort er laget med sprut og gnikk teknikken, men er endret ved at jeg har brukt
glimmer mist til å sprute på. Snømennene er farget med promarkers. 
Mitt andre julekort er laget med flere QK dies. Julehilsenen ligger i konvolutten, som et puslespill. Musene fra Stampabilities er farget med promarkere. 

Så ble det noen QK kort i julestil: 


I sommer laget jeg mange av disse kortene av eskene til QK dies. De har en søt størrelse, om man bare vil gi en liten oppmerksomhet, og lommen der diesen ligger, er akkurat passe stor til en tepose eller en after eight sjokolade. De tar ikke lang tid å lage, og gleder mange på ulike nivåer. Jeg skal lage slike til mine kollegaer før jul! 
Jeg har her brukt sprut og gnikk teknikken med Distress, men har brukt et annet ark til å gni over med, for å få de rette linjene. For å få ulike sjatteringer, har jeg gjort det mange ganger. Musa er farget med Distress. 

Til slutt laget jeg noen pakkelapper: 


For meg er den ultimate julestemingsfilmen Polarekspressen, og hva er vel ikke mer naturlig da enn å lage en pakkelapp med tog på? Særlig når QK har kommet med verdens herligste lille tog som en die til revolution.


Det siste jeg har laget, kom ramlende i hodet da jeg drev med puslespilljulekortet. Jeg måtte kjøpe en die, formet som konvolutt, for å kunne gjennomføre ideen min om pusslespillkort. Og denne konvolutten var jo bare ypperlig til å bruke som pakkelapper også! Litt annerledes, men veldig enkle og raske. 3 kommentarer:

Catharina Norberg Skjørvold sa...

Flotte kort! Ikke rart du kom med på laget til Kari! Det var jo det jeg sa, du er så god at du fortjener en plass i et DesignTeam :) Glad for at Kari så det og gav deg plassen du fikk :)

Kristin sa...

Gratulerer så mye med DT-jobben! :D Kjempe mange flotte kort du hadde laget! ;)

Marianne sa...

Gratulerer igjen!!!
Dette var et fantastisk knippe kort! Ikke rart du ble plukket ut!

Klem Marianne:)