lørdag 12. juli 2008

Kveldens kort

I kveld har jeg vært så heldig å ha ei venninne på besøk, og vi har laget kort!
Fikk vite i dag at fetteren til min mann skal gifte seg, og da måtte det jo bli et nytt kort, selv om jeg har en del liggende til den anledning... Slik ble det i alle fall:


Og siden jeg alltid lager noe ut av innsiden også, og ble så fornøyd med denne, så tar jeg med innsiden også.


Kortet er bare svertet med stempelpute og limt sammen. Også måtte jeg jo prøve den nye QK diesen min med puslespill. Syns det passet litt til et bryllupskort også - det er jo to liv som "pusles" sammen...

Bryllupskort

Siden min søster snart gifter seg, så har jeg vært litt i bryllupsmodus. Og her er noen av resultatene:




Ordtaket om å ta vare på hverandre fikk jeg servert i en tale av min bestefar, Datten, til vårt bryllup. Han hadde fått det i sitt bryllup av sin svigermor. Og jeg ble derfor veldig glad da North Star Stamps ville bruke dette ordtaket! For det er så sant!


Alle bursdagsbarn...

...har krav på et bursdagskort! Uansett alder! Og her er ett knippe av mine!







fredag 11. juli 2008

Kort med andre former

I det siste har jeg blitt veldig glad i å prøve å lage kort på andre måter enn bare det tradisjonelle. Så jeg har laget både veskekort, dorullkort og sekskanta eksplosjonskort. Har ett eksplosjonskort til som jeg ikke kan publisere enda, men det kommer!

Gnikk og sprut

Jepp! Denne teknikken er jeg også glad i! Både på glossy ark og på akvarell ark. Oppsettene har jeg nok tusket til meg i det siste nummeret av Ett trykk. Men jeg syns det er genialt!







Min nyeste dille: Kort laget med QK esker

Jada! Har blitt en del av disse i det siste! De er enkle å lage og de som får de blir veldig glade! Der disene normalt ligger, så legger jeg enten en pose med te eller en after eight. Kortene med god sommer er laget ved at jeg har brukt bobleplast til å trykke bakgrunnen med stempelputer i ulike farger.
Om noen skulle ha noen slike esker liggende, tar jeg de gjerne imot med takk!






WOW! Jeg har en blogg!!!

Skremmende! Her vil jeg legge ut mine kort, så andre kan se de. Jeg vil også legge ut beskrivelser av noen av teknikkene jeg bruker.

Bare ta kontakt med meg og spør om det er noe!